söndag 16 december 2012

Här hemma sitter vi nu bänkade i soffan för kvällen, Jimmy framför Apornas planet, Sigge sover gott på soffan bredvid och jag satte mig här med Ipaden en stund. Vi är ganska nyligen hemkomna efter julfirande hemma hos mina föräldrar. Vi är alla trötta men nöjda med dagen, inte minst Sigge som fick sååå många fina julklappar av sina nära & kära. Traktor, lastbil, kläder, radiostyrd bil... Ja - en hel del! Och ändå är inte julafton kommen!

När Tomten tittade förbi väntade vi spänt på reaktionen över att se den märkliga figur för första gången. Men något illskrik blev det inte utan han visade glatt Tomten till paketen, tog emot sina paket med glädje och ställde sedan upp på ett foto tillsammans med honom. När han ändå satt i knät passade han på att luta sig tillbaka för lite mys, han kommer ju trotsallt bara en gång om året så det gäller ju att passa på!
Tack för alla fina paket men framförallt för en mysig dag! ❤

Blev förkyld pang bom och hoppas kurera mig lite med varm glögg samtidigt som jag ska fundera ut hur morgondagens upplägg av Hemma Hos Reportaget ska se ut. Jajamen, imorgon är det äntligen dags!


1 kommentar: